28maig2020

Ajuntament Alcover

Restauració Fira

AddThis Social Bookmark Button

Espai Restauració. Parades i Foodtrucks 2018 - Inscripcions Finalitzades

INFORMACIÓ GENERAL PER A PARADES D'ELABORACIÓ DE MENJAR i FOODTRUCKS

Zona del Portal

COM PARTICIPAR-HI

La 16a edició de la Fira de Bandolers tindrà lloc els dies 11, 12 ,13 i 14 d’octubre de 2018. L’organització de l'espai Resatauració correspon a l’Ajuntament d’Alcover. Per a poder participar-hi, és necessari emplenar la sol·licitud via internet que trobareu al final d'aquesta pàgina. Un cop omplert el formulari caldrà enviar per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la una Fotocòpia del DNI/NIE, una fotografia de la foodtruck o parada i els productes, una Fotocòpia del carnet de manipulador d'aliments i la fotocòpia del Registre Sanitari

 El període d’inscripcions a l'espai Foodtruck i Menjar Cuinat de la Fira de Bandolers finalitza divendres 7 de setembre de 2018.

Una vegada enviada la sol·licitud i la documentació requerida, rebreu la corresponent confirmació i se us assignarà un espai. Igualment, si no heu estat acceptats al mercat, se us ho comunicarà.

Per més informació:
Ajuntament d'Alcover
 Plaça Nova, 3, 43460  Alcover
 977-76.04.41      Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

AddThis Social Bookmark Button

NORMES de FUNCIONAMENT

 • PARTICIPACIÓ: S’entén com a FoodTruck aquell vehicle, que pot ser motoritzat o no, amb capacitatde cuinar i vendre menjar de forma mòbil. Vehicle motoritzat és aquell vehicle autònom que no necessita de cap vehicle extern per moure’s amb llibertat. Vehicle no motoritzat és aquell que necessita d’un vehicle per arribar al lloc on es vol establir; poden ser caravanes, parades, mòduls o similars. També hi poden participar aquelles parades de restauració com (menjar cuinat, creperia, pizzeria...)
 • HORARIS: Dijous a partir de les 17:00h i Divendres, dissabte i diumenge de les 11:00h. a les 24:00h.
 • PARADES: El preu per als tres dies és de 285 euros per parada (food-truck) i de 90 euros per metre lineal per parades de restauració. L'espai màxim és de 6 metres lineals per parada. Segons la ordenança fiscal municipal nº 28. L'organització subministrarà taules i cadires i la neteja de l'entorn.
 • MUNTATGE: Es podrà realitzar a partir de dijous 11 d’octubre a partir de les 17:00h. a la zona de la plaça del Portal.
 • ELECTRICITAT: Es facilitarà subministrament elèctric a cada expositor. Aquest haurà de disposar d’un punt de llum per poder il·luminar la seva parada. És recomanable dur cables allargadors. 
 • SEGURETAT: El recinte de la Fira de Bandolers disposarà de personal de seguretat durant les nits de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge (entre les 22:00h.  i les 10:00h. del dia següent) per assegurar la integritat de les parades instal·lades. L’organització declina qualsevol responsabilitat en la seguretat de les parades.
AddThis Social Bookmark Button

COMPROMÍS DE PARTICIPACIÓ A LA FIRA DE BANDOLERS D'ALCOVER 2018

 • El sol·licitant es compromet a complir totes les normes detallades per l'organització de la Fira de Bandolers, Ajuntament d'Alcover.
 • No s'atendran sol·licitud de participació fora del termini indicat.
 • L'espai assignat s'atendrà a criteris  de l'organització, com la data de sol·licitud, els tipus de producte, l'ambientació de la parada, etc.
 • L'espai assignat per l'organització NO serà modificat en cap cas. Ocupar un espai en una edició no suposa estrictament mantenir-lo en l’edició següent, malgrat l’organització intenti respectar-lo.
 • No es podrà modificar el número de metres de la parada sol·licitats i concedits.
 • Cap expositor podrà instal·lar la seva parada / "truck" sense haver fet l’ingrés previ de la quota corresponent ni haver signat la sol·licitud.
 • La quota ingressada només serà retornada si la Fira de Bandolers no pogués iniciar-se.
 • Si per causes de força major no fos possible la realització del mercat, l’organització declina qualsevol responsabilitat.
 • En cas d'incompliment, l'organització durà a terme les accions i sancions previstes en els reglaments municipals.
 • La sol·licitud comporta acceptar les condicions fixades.
AddThis Social Bookmark Button