Ajuntament Alcover

Borsa de Treball

Aquí trobareu publicades les ofertes laborals de la Borsa de Treball d'Alcover Funciona

Si estàs inscrit a la Borsa de Treball i el teu perfil coincideix amb l'oferta, passaràs a ser candidat/a, si no envia el teu CV amb la referència que trobaràs en cada oferta laboral o entrega'l a Ca Cosme

 

AddThis Social Bookmark Button
EMPLEAT/DA DE LA LLAR
Jornada laboral : 4-8 hores/dia de dilluns a divendres. Incorporació immediata.
Les persones interessades poden enviar CV a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreçar-se a l'oficina d'atenció Ca Cosme
 
AddThis Social Bookmark Button
 Es busquen MONITORS/ES per a casal d'estiu
Requisits:
- Disposar del títol de monitor/a de lleure o de director/a de lleure.
- Experiència mínima d’1 any com a monitor/a o director/a de lleure.
- Bon nivell de català.
- Disponibilitat per treballar del 02/07 al 10/08 en horari de matins.
- Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.                          
Si estàs interessat/da envia el teu cv a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , posant la referència “Alcover”
AddThis Social Bookmark Button
Empresa de la Selva del Camp necessita cobrir vacant de MOSSO DEMAGATZEM-REPARTIDOR

Empresa de la Selva del Camp necessita cobrir una vacant de Mosso de magatzem-repartidor.

Si estàs interessat/da envia el teu CV actualitzat a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t directament a Ca Cosme. 

 
AddThis Social Bookmark Button
Empresa d'Alcover necessita RECEPCIONISTA/ADMINISTRATIVA
Interessats enviar CV actualitzat a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   o directament a l'oficina d'Atenció Ca Cosme
 
AddThis Social Bookmark Button
Bar Restaurant Soler d'Alcover necessita CUINER/A
Es necessita cuiner/a amb experiència en cuina cassolana, per un mes.
Més informació a Ca Cosme. 
Interessats enviar CV a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
AddThis Social Bookmark Button
Es cerca: persona amb titulació de filologia catalana/mestra
Es requereix  persona amb titulació de filologia catalana/mestra per impartir classes d'alfabetització en llengua catalana.
El lloc de treball són diferents pobles de la comarca, per aquest motiu es indispensable disposar de carnet de conduir . 
S'ofereix entre 10/15 hores setmanals en horari de matí (de 9 a 12 h).
Interessats enviar CV a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
 
AddThis Social Bookmark Button
Empresa del sector serveis cerca: AUXILIAR JARDINERIA
Realització de tasques de jardineria (podar, desbrossar..) silvicultura, preparació de calçotades (durant la temporada) i manteniment de la zona. Disponibilitat per treballar els caps de setmana. Es valorarà capacitat d'adaptació i flexibilitat horària.
Imprescindible certificat de discapacitat de 33% o superior.
Formació en jardineria.

Si estàs interessat/da envia el teu CV amb la referència AUX_JAR_ALC:18/2017 a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t a Ca Cosme i entrega el teu CV indicant l’oferta

Ref.: AUX_JAR_ALC:18/2017
AddThis Social Bookmark Button
Empresa del sector alimentari cerca: ADMINISTRATIU/VA

Per incorporació al mes de febrer del 2018. Amb experiència acreditada d'un any o més en tasques administratives, comptabilitat i atenció al client.
Formació de FP II, CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR, CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT DE NIVELL II. Es valorarà nivell d'anglès B1 i permís de conduir i vehicle propi (principalment per arribar al lloc de feina).
L'horari serà de 8 a 13 h i de 15 a 18 h de dilluns a divendres.

Si estàs interessat/da envia el teu CV amb la referència ADM_ALC:17/2017 a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t a Ca Cosme i entrega el teu CV indicant l’oferta

Ref.: ADM_ALC:17/2017
AddThis Social Bookmark Button
Empresa del sector alimentari cerca: OPERARI-OPERÀRIA DE LÍNIA DE PRODUCCIÓ

Per incorporació al mes de febrer del 2018. Amb experiència acreditada d'un any o més en tasques similars.
Formació a càrrec de l'empresa per tant es valoraran: ganes i capacitat d'aprendre, interès per desenvolupar´-se i créixer en l'empresa, permís de conduir i vehicle propi (principalment per arribar al lloc de feina).
En el desenvolupament de les seves tasques hi ha part de càrrega i descàrrega de productes pesants.

Si estàs interessat/da envia el teu CV amb la referència OP_ALC:16/2017 a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t a Ca Cosme i entrega el teu CV indicant l’oferta

Ref.: OP_ALC:16/2017

 

AddThis Social Bookmark Button
ES BUSCA CONDUCTOR/A PEL VEHICLE DEL CENTRE DE DIA
Per cobrir període de vacances del 20/12 al 05/01
Es busca persona responsable i amb carnet de conduir
Si estàs interessat/da envia el teu CV amb la referència XOF_ ALC a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t a Ca Cosme i entrega el teu CV indicant l’oferta
Ref.: XOF_ ALC:15/2017
AddThis Social Bookmark Button
Empresa de la zona necessita CAMBRERS per realitzar serveis d'extres de festius i caps de setmana.

Empresa de la zona necessita cambrers per realitzar serveis d'extres de festius i caps de setmana.

Interessats envieu CV actualitzat a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Ref:CAMB_ALC: 14 /2017
AddThis Social Bookmark Button
Empresa del sector electricitat cerca AJUDANT INSTAL·LADOR

Empresa del sector de l’electricitat precisa incorporar a la seva empresa un ajudant/a.

Les tasques a desenvolupar són revisió i manteniment d’instal·lacions elèctriques i aparells d’aire condicionats. Com ajudant de l’empresa assistirà en tasques que demanin suport.

Pensem en una persona amb interès per desenvolupar-se i créixer en l’empresa. No es requereix experiència. Es valorarà disposar de carnet de conduir.

Si estàs interessat/da envia el teu CV amb la referència INST_ALC  a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t directament a Ca Cosme i entrega el teu CV indicant l’oferta.   

Ref.: INST_ALC: 13 /2017
AddThis Social Bookmark Button
Empresa del sector de l’automoció precisa incorporar a la seva empresa un MECÀNIC/A

Les tasques a desenvolupar són revisió i inspecció de vehicles amb l’objectiu de trobar possibles defectes en l’estat del vehicle, manteniment en general (canvi d’oli, filtres, plaquetes de fre, pneumàtics…) i mecànica en general (distribucions, embragatges…)

Pensem en una persona amb Formació Professional o CDFM/S d’electromecànica de vehicles, amb inquietud per desenvolupar una carrera professional.

Si estàs interessat/da envia el teu CV amb la referència MEC_ALC a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t directament a Ca Cosme i entrega el teu CV indicant l’oferta.

Ref.:MEC_ALC: 12 /2017
AddThis Social Bookmark Button
Important empresa de sector salut cerca RECEPCIONISTA CENTRE SANITARI
Les tasques a desenvolupar són la gestió d’agendes mèdiques i atenció telefónica, acompanyament als pacients del centre, assessorament i orientació de dubtes que puguin manifestar els pacients, recordatoris i anulacions de visites i realització de tasques administratives derivades pròpiament de la feina.

Pensem en  una persona amb experiència d’un any en la realització de funcions similars, amb un CFGM de Gestió administrativa, acostumada a treballa amb el Paquet Office i Gesdén. Busquem algú amb gust pel tracte amb la gent, empatia i habilitats socials.

Si estàs interessada envia el teu CV amb la referència ADM_SAL a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t directament a Ca Cosme i entrega el teu CV indicant l’oferta.

   Ref.:ADM_SAL: 11 /2017
AddThis Social Bookmark Button
Important empresa de l’alimentació cerca ADMINISTRATIVA A MITJA JORNADA
Per donar suport al departament administratiu durant els mesos de Juliol i Agost

Les tasques a desenvolupar es centren en la gestió documental i suport en el desenvolupament diari del departament.

Pensem en  una persona preferiblement amb formació i experiència en l’administració i bons coneixements d’ofimàtica i Excel.

Si estàs interessat/da envia el teu CV amb la referència ADMIN NTL a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o adreça’t directament a Ca Cosme i entrega el teu CV indicant l’oferta.

Ref.:ADMIN NTL: 07/2017
AddThis Social Bookmark Button

Entitats Col·laboradores