Ajuntament Alcover

Menjar i beure, posar i... jaure!

Menjar i beure, posar i... jaure!, un espai per descansar, fer petar la xerrada i degustar diferents productes que s’ubicaran a la Plaça del Portal, envoltats per l'ambient de Fira que es respira al carrer.
Aquest indret compta amb taules i cadires i un conjunt de parades de venda de productes per degustar en el mateix lloc. A la barbacoa, creps, fruits secs, cerveses artesanes, cafè i pastes ...un espai per triar i remenar però sobretot, per disfrutar del carrer i donar una treva a l’estómac.

UN ESPAI IDEAL PER RECARREGAR LES FORCES
DURANT LA TEVA VISITA BANDOLERA

AddThis Social Bookmark Button

Gastronomia sobre Rodes

A la plaça Lluís Companys  trobaràs un espai gastronomic a la Fira, amb foodtrucks perquè puguis gaudir de la fusió entre el menjar ràpid i la gastronomia

AddThis Social Bookmark Button

El Tast de Bandolers

La gastronomia popular també té un lloc fix al dissabte de la Fira de Bandolers
El Tast de Bandolers es caracteritza per ser un àpat diferent on es degusta diverses coques i plats entre amics i familiars reunits tots a la plaça Nova de la vila.
Es tracta d’una vetllada ben viva i animada que dura fins ben entrada l’hora de ballar. Això sí, els assistents sempre han d’estar atents perquè mai se sap si hi trobaran un enemic a taula o qui els visitarà a mig sopar.
AddThis Social Bookmark Button

Llegiu-ne més

Les Bandoleres, les Galetes de la Fira

Les galetes dels bandolers d'Alcover o bandoleres, són unes menges adaptades als gustos i sabors antics. Aquestes es poden comprar al mercat que es celebra durant la Fira dels Bandolers o bé, al forn de pa "Casa Fornet" que en fa tot l’any. Les bandoleres són unes postres fàcil de preparar i que podeu elaborar a casa mateix seguint les instruccions de la recepta que ús deixem a continuació realitzada pel Sr. Jaume Fàbrega, escriptor i historiador.
 
AddThis Social Bookmark Button

Recepta

La Taverna de la Bretxa

 l'èxit d'edicions anteriors, davant del local del Casal Popular  la Bretxa, durant totes les festes, romandrà oberta la taverna per fer-hi parada i degustar “La beguda del bandoler”.

Casal Popular de la Bretxa, C. Major 19-21

 

AddThis Social Bookmark Button