Ajuntament Alcover

Gran Taverna dels Bandolers

La Fira de Bandolers 2019 segueix apostant pels racons gastronòmics amb:

·         Gran Taverna dels Bandolers          ·

Situada a la plaça Nova, serà el punt de trobada de vilatans i visitants on es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica i musical rodejats de gresca a l'estil bandoler.

La plaça Nova serà l’espai idoni per agafar forces amb menjar i beure, entre actuació i actuació, on taules i cadires no hi faltaran.

La Taverna consta de diferents estands que oferiran el següent:
Cervesa Artesanal Rosita
 
Cervesa Artesanal La Mula
 
ALCOBEER La nova Cervesa Artesanal Alcoverenca
 
Cafè Artesanal Cafè Ciano
 
Vins i tapes La Bodega
 
Plats de brasa i plats calents com sopa i estofat a l'estil bandoler - Restaurant el Àlamo

 

AddThis Social Bookmark Button

Taverna de l'Església Vella

Novetat a la Fira de Bandolers 2019 :

·         Taverna de l'Església Vella          ·

Aquest escenari situat al cor de la fira s’incorpora, com a novetat, en el circuit gastronòmic amb una mostra i tast de productes alcoverencs. L’indret, envoltat del mercat de productes artesanals, comptarà amb taules i cadires i amb diferents entramats teatrals i musicals que s’hi donaran cita.

Una de les novetats, durant tots els dies de fira, és que el públic assistent podrà degustar la cervesa alcoverenca, que neix de la fusió de les dues empreses cerveseres locals Rosita i La Mula, amb un tast de pernil de la marca, també alcoverenca, Origo Ibericus.

Per altra banda, l’església Vella serà l’escenari expositiu de les principals referències artesanes elaborades per empreses alcoverenques que conformen un lot de productes sota un segell de qualitat certificat per Alcover Funciona de l’Ajuntament d’Alcover. El lot el comercialitzarà l’empresa local Deligour de manera online a través de www.deligour.com

Aquest estarà format per:
Cervesa Artesanal Rosita

Amb aquesta proposta es vol continuar apostant per mantenir i potenciar les empreses locals amb produccions artesanes i referències que han estat destacades o reconegudes per la seva elaboració, en un mercat on es valora el producte de qualitat.

Empreses amb un caràcter jove i emprenedor o amb l’experiència i tradició de vàries generacions que treballen dia a dia per fer arribar els seus productes a nous clients. Valorar el producte local i de qualitat, promoure els productors i potenciar l’economia i el comerç del territori, un repte diari per consolidar els productes al mercat i la Fira de bandolers és el marc idoni per fer-ho.

 
Cervesa Artesanal La Mula
 
Cafè Artesanal Cafè Ciano
 
Avellanes Torrades La Torreta
 
Mel i Codonyat El Remei
 
Ametlles i Olives Fruits Paño
 
Carquinyolis de Ca Feliu
 
Pernil Origo Ibericus

 

MOSTRA I TAST DE PRODUCTES DEL LOT ALCOVERENC

El dissabte 12 d’octubre de les 11:30 a les 13:30h

MOSTRA I TAST DE PRODUCTES DEL LOT ALCOVERENC

La compra de tiquets es realitzarà a la mateixa Taverna.

 

AddThis Social Bookmark Button

Per altra banda, la plaça del Portal es convertirà en un altre racó gastronòmic amb menjars elaborats, crepes, coques, pizzes i pa, etc. i unes foodtrucks perquè puguem seure i descansar i no ens quedem amb gana a la Fira de Bandolers.

Un altre espai per descansar, fer petar la xerrada i degustar diferents productes, envoltats per l'ambient de Fira que es respira al carrer.
Aquest indret també comptarà amb taules i cadires ...un espai per triar i remenar però sobretot, per disfrutar del carrer i donar una treva a l’estómac.

AddThis Social Bookmark Button

*Fent clic a la icona  que trobareu sobre el mapa podeu veure la llegenda del plànol i més informació sobre cada indret

Descarrega't el plànol en imatge