Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Cobertes per aixopluc als accessos de l'escola i la llar d'infants és la proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2020

Ca Cosme ha estat l'escenari, aquest divendres 18 de setembre, de l'escrutini dels vots de les nou propostes admeses a la tercera edició dels pressupostos participatius d'Alcover i de la posterior publicació de la proposta guanyadora.

Amb un total de 33 vots dels 131 totals, els alcoverencs i alcoverenques han decidit que la proposta guanyadora dels pressupostos participatius d’Alcover 2020 és la instal·lació de cobertes funcionals per aixopluc, en cas de pluja o calor, a les zones d'espera d'entrada i sortida dels alumnes de l'escola fins que obren els accessos.

Aquesta és la proposta escollida a la tercera edició dels pressupostos participatius d'entre les nou admeses segons les bases. Aquest any, la dotació és de 20.000€, 2.000 més que l'any passat, per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic.

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant pels pressupostos participatius, un mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els ciutadans/es poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipal.

Consulta el resultat de les votacions dels pressupostos participatius 2020

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Alcover

A post shared by Ajuntament d'Alcover (@alcover_vila) on

 

Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button