21octubre2020

Ajuntament Alcover

L'Escola d'Adults d'Alcover obre les inscripcions a la nova oferta formativa del curs 2020-2021

L’Escola d’Adults d'Alcover, és una iniciativa promoguda per la regidoria d’educació de l'Ajuntament d'Alcover, pensada per permetre l’accés de la persona adulta a diferents nivells d’ensenyament, a través dels cursos i nivells ofertats.  

Aquest curs 2020-2021, donada la situació d'excepcionalitat que estem vivint, s'ha apostat per mantenir aquella oferta formativa que té més acceptació i continuïtat. En total, s'ofereixen cursos de nou temàtiques diferents però tenint en compte, en la majoria, els diferents nivells d'aprenentatge. L'oferta consisteix en cursos d'informàtica (inicial i usuari), llengua catalana (nivell A, B i C), Anglès i Francès (nivell bàsic i conversa), alfabetització, Geografia i història, Cultura general, Dibuix i pintura i Memòria.                                                                                                                                                                                             

L'oferta formativa permet generar nous aprenentatges i noves oportunitats laborals, canviar el concepte que l'educació és dirigida a un sector de la societat molt específic, i per tant, sempre és un bon moment per aprendre o, per exemple, familiaritzar-se amb les noves tecnologies tan essencials en aquesta situació d'excepcionalitat que estem vivint.

Els nous cursos de l'Escola d'Adults d'Alcover s'impartiran a Ca Cosme, complint amb les mesures de seguretat establertes per evitar la propagació de la Covid19: ús de la mascareta, neteja i desinfecció dels espais, instal·lació de punts amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida de les aules, cartelleres informatives i control de temperatura corporal. A més, s'habilitaran espais més grans i sempre es tindrà en compte l'aforament que hi pot haver a cada sala. L'Ajuntament, també, ha adquirit cadires amb pala individual per a mantenir les distàncies entre alumnes.  

Totes les persones interessades a prendre part en algun dels cursos, es pot inscriure del 21 de setembre al 2 d’octubre a Ca Cosme. L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 13h. Dilluns, dimarts i dijous de 16 a 19h i divendres de 17 a 19h.

Per a més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la - 977.76.05.95

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button