Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La multipremiada pel•lícula Un Monstre em ve a veure es projectarà aquest dijous 30 de juliol

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest dijous 30 de juliol a les 22h, la projecció del film, Un Monstre em ve a veure, el drama fantàstic sota la direcció de J.A. Bayona. El film, inclòs en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana, va ser premiat  als Premis Gaudí i Goya del 2017.

Conor O’Malley (Lewis MacDougall) és un noi de 13 anys que, a causa de l’assetjament escolar que pateix a l’escola, a més de la greu malaltia que pateix la seva mare, ha desenvolupat un món de fantasia al voltant de fades, follets i altres criatures meravelloses, que li permet escapar de la seva rutina i superar les seves pors.

A través de la finestra de la seva habitació, el protagonista pot albirar un arbre que s’ha mantingut en peu des de fa milers d’anys. Uns minuts després de la mitjanit, Conor desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que ell esperava, el del malson que té gairebé totes les nits des que la seva mare va començar el dur i inacabable tractament. No, aquest monstre és una mica diferent, i vol el més perillós de tot: la veritat. Podrà aquest increïble arbre que ha cobrat vida en la seva imaginació ajudar-lo a superar els seus problemes?

Les entrades s'han d'adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada. El preu és4,5€ General i 3€ amb el Carnet CA i altres descomptes.

Es recorda que és obligatori l'ús de mascareta i seguir en tot moment les mesures de seguretat i higiene per evitar contagis de la Covid19.

Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button