Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La Chica del Mono arriba a Alcover aquest divendres 24 de juliol amb la presentació del disc Changes

En el marc dels actes de Cultura Alcover Estiu, aquest divendres 24 de juliol a les 22h, el Convent de les Arts es convertirà en l'escenari de presentació del primer treball discogràfic d'aquesta cambrilenca resident a Tarragona anomenat Changes.

L’alter ego de Txell Mas ens acosta a Changes, el seu primer disc amb un repertori en anglès fresc, íntim i per a tots els públics. Guitarrista, compositora i productora, la veu de La Chica del Mono projecta naturalitat, sensibilitat i un intimisme dolç que li permeten recrear un empiri de diferents emocions dalt de l’escenari.

Tot i això, la música del seu primer disc es podria categoritzar dins el so del gènere folk romàntic, introspectiu i acústic amb sons que es caracteritzen per ser més aviat suaus i melòdics, creant una atmosfera d’allò més profunda. En definitiva es mou fora dels límits de la música pop convencional. En les seves actuacions utilitza jocs vocals, loops i gaudeix amb la idea que el públic participi en l’actuació.

A Txell Mas a la veu i guitarra, l'acompanyen en Ruben Lorenzo  als teclats i  Gerard Moreso a la bateria.

És imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. (Preu: General - 5€ / Carnet CA - 3€).La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.

Es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta i complir amb les mesures de seguretat pertinents.


Noticies Relacionades:

 

 
AddThis Social Bookmark Button