Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Els All Covers actuen divendres 10 de juliol al Convent de les Arts en un concert acústic

Aquest divendres 10 de juliol a les 22h, en el marc de Cultura Alcover Estiu, el Convent de les Arts serà l'escenari del concert dels All Covers en acústic, el grup de versions alcoverenc creat l'any 2013. Durant aquest temps han recorregut les festes majors de gran part de territori català. L'any 2018, van ser els pregoners de la Festa Major d'Alcover.

En les versions del seu repertori hi trobem un repàs als clàssics de sempre, des dels anys 60 amb els Beatles, passant per la "Movida madrilenya" dels anys 80, fins als més actuals amb temes de La Raiz, Oques Grasses o Buhos, passant també pels habituals del Rock en Català, com Els Pets, Lax'n'Busto, Sopa de Cabra o Sau.

Després d'aquests mesos d'incertesa, els All Covers amb  Albert Pallisa a la bateria i veus, Oriol Feliu  al baix i veus, Xavi Paris a la guitarra i veus i Gaspar Girona a la guitarra i veu, tornen als escenaris. I ho fan d'una manera molt particular; a casa, per primer cop al Convent de les Arts i en format acústic amb una proposta diferent, íntima i especial.

Imprescindible adquirir les entrades anticipades a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada.Preu: General - 5€ / Carnet CA - 3€

 

 

.

 

 

 

 

 


Noticies Relacionades:

 

 
AddThis Social Bookmark Button