Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Baby esferic arriba a Alcover amb un divertit viatge per descobrir el planeta terra i els seus animals

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest diumenge 16 de febrer a les 11:30h, la proposta familiar de teatre per a nadons Baby Esferic de la Cia. Aboon Teatre. És un espectacle amb el segell km.0 recomanat a partir de 6 mesos que marca l’inici de la temporada d’arts en viu del Convent de les Arts.

T´imagines ser testimoni del naixement del nostre meravellós planeta Terra i compartir-ho amb el teu nadó? Baby esferic proposa un divertit viatge per redescobrir i emocionar-nos amb la nostra llar, amb ulls de nen. Simpàtics habitants esfèrics ens acompanyaran en aquesta aventura: les majestuoses meduses ens submergiran en el fons del mar, la tortuga mil·lenària ens mostrarà el cicle de la vida, en el nostre bosc les abelles recol·lectores gaudiran de la cooperació i la amistat, i la màgia donarà vida al nostre ninot de neu a l’àrtic…  L’amor i el respecte cap a nosaltres mateixos i cap al planeta que ens acull, es la llavor que regala Baby esferic als més petits, els homes i les dones del demà.

En el marc de l'Escola de Cultura tindrà lloc, en finalitzar l’espectacle, un taller d'experimentació amb el món esfèric d'Aboon Teatre.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada, al preu de 5€ i 3€ amb el Carnet del CA, a la web www.conventarts.cat i a la Casa de Cultura Ca Cosme; com també es poden adquirir el mateix dia a taquilla a 6€ i 4€ si es disposa del Carnet del CA.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button