27gener2021

Ajuntament Alcover

La pel·lícula El viatge de la Marta (Staff only), un xoc entre cultures, es projectarà en el marc del Cicle Gaudí de cinema

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà el proper cap de setmana la projecció del film El viatge de la Marta (Staff only), un drama estrenat el passat octubre. El film, inclòs en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana va ser estrenat l'octubre de l'any passat i compta amb l'actriu Elena Andrada i l'actor Sergi López, entre el seu repartiment. El cinema al Convent, habitual els diumenges, passa enguany a ocupar les tardes del darrer dissabte de mes, i la primera de les propostes tindrà lloc dissabte 25 de gener a les 19h.

La Marta, de 17 anys, va de vacances a un ressort a l’Àfrica amb el seu pare i el seu germà petit. S’avorreix i prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran la família a parlar i mirar de comprendre’s.El viatge es convertirà per a tots en una experiència molt més rica del que podien arribar a imaginar.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button