27gener2021

Ajuntament Alcover

L'arribada dels Reis d'Orient finalitza un màgic, exitós i participatiu Nadal a Alcover

alt

Alcover ha posat el punt i final a les festes nadalenques amb un seguit d'actes que s'han allargat durant un mes i que han comptat amb algunes novetats destacades i una alta participació.

El Nadal va donar el tret de sortida amb el mercat de Nadal i l'encesa dels llums de Nadal, enguany, com a novetat, a càrrec dels Diablons d'Alcover, una entitat recentment creada perquè els més petits gaudeixin del foc i la pólvora. El 6 de desembre va arribar una de les cites més esperades pels nens i nenes com és l'Anem a buscar el tió amb la participació de més de 250 persones i una setantena de tions que van arribar fins el Mas de Forès .

La festivitat de Sant Esteve ha servit perquè tots els nens i nenes d'Alcover s'apleguin a la plaça Nova per fer cagar el tió més llarg del món. Com a novetat, destacar el Concert de Nadal a càrrec del reconegut Quartet Mèlt que va aconseguir el ple absolut del Convent les Arts.  Per altra banda, el Parc Infantil de Nadal va comptar amb una nova edició amb actuacions, tallers, scape rooms, inflables, etc.. amb molt bona rebuda i participativa. Els tradicionals Pastorets al Cercle d'Amics, a càrrec de la companyia de teatre La Resclosa, va aconseguir una molt bona acollida del públic en els dos passis realitzats. Com a novetat també, per finalitzar l'any, va arribar l'home dels Nassos que es va passejar pels carrers de la vila. Per altra banda, els nens i nenes van fer entrega de les seves cartes als patges reials i moltes famílies d'Alcover no es van perdre la màgica Nit de Reis amb l'arribada a l'estació de tren de Ses Majestats Reis d'Orient. A continuació, es va iniciar la cavalcada pels carrers del poble, que va comptar amb noves carrosses com l'estrella d'Orient i la dels regals o la carbonera, que ja els va acompanyar l'any passat. I després de molts anys, la Banda de Cornetes i Tambors Verge del Remei va prendre part d'aquesta nit. Finalment, Ses Majestats van arribar a la plaça Nova amb un màgic espectacle de llums i colors projectat a la façana de l'Ajuntament on la protagonista va ser l'estrella que guiar a Ses Majestats fins a la plaça Nova on van fer l'entrada amb cotxes històrics tot terreny. A continuació, el rei Gaspar va adreçar unes paraules a les famílies amb un espectacle d'interacció amb la façana i l'alcalde de la vila, Robert Figueras, va fer entrega de la clau màgica que obre la porta de totes les cases dels nens i nens d'Alcover. Un cop finalitzat l'acte, Ses Majestats van repartir els regals casa per casa al llarg del vespre i la nit.


Noticies Relacionades:

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button