Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Adjudicades les obres d'arranjament de la segona fase del camí del Pont de Goi per millorar l'accés a les urbanitzacions

A principis de febrer s'iniciaran els treballs de la segona fase del camí del Pont de Goi d'Alcover, un dels camins principals del terme municipal, amb l'objectiu de millorar l'accés a les urbanitzacions Serradalt, la Cabana i Muntanyans.

Actualment l'amplada del camí és variable i dificulta, en moltes ocasions, la visibilitat envers el vehicle que circula en sentit contrari. Amb aquesta actuació, es procedirà a l'eixamplament del camí fins assolir una amplada mínima de la zona asfaltada de 5 metres que permetrà circular dos vehicles amb total visibilitat i seguretat; com l'arranjament dels desperfectes existents en trams puntuals del paviment que es troben deteriorats. A més, s'adequaran les entrades a les finques existents i es col·locaran reductors de velocitat.

La primera fase d'arranjament es va dur a terme l'any 2017 en el tram situat entre el barranc de la Font Major i el pont que creua la línia del ferrocarril en direcció a les urbanitzacions. Aquest segona fase, va des de la cruïlla amb el camí d'accés a la urbanització La Cabana fins a l'entrada de la urbanització Serradalt. Com a millora del projecte, s'inclou també la substitució de l'asfalt en el tram de la urbanització Serradalt fins a la cruïlla de la carretera TV-7421 a Picamoixons, el tram anomenat col·loquialment com la pujada del Serradalt.

L'empresa adjudicatària del projecte és Romà, Infraestructures i Serveis SAU i per tal de dur a terme aquests treballs s'han executat un seguit d'expropiacions i valoracions dels drets i béns afectats pel projecte.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button