27gener2021

Ajuntament Alcover

Alcover recapta vora 4.000€ per la Marató de TV3 dedicada a les malalties minoritàries

Diumenge 15 de desembre es va celebrar una nova edició de la Marató de TV3 destinada, aquest any, a les malalties minoritàries. A Alcover durant les últimes setmanes s’han celebrat un  seguit d'activitats organitzades per diferents entitats alcoverenques per recaptar fons per aquest projecte solidari. En total s'han recaptat 3.916’54€.

Com a acte previs, el passat diumenge 8 de desembre, el Convent de les Arts va acollir una nova edició del Concert Benèfic per la Marató de TV3, organitzat per l’associació Picatxa i amb la participació de diferents entitats d’Alcover que va recaptar 816€, i el dissabte 14 de desembre el taller en família esmorzar saludable organitzat pel Museu d’Alcover va recaptar 60€ més.

El diumenge 15 de desembre es van celebrar els actes centrals de la Marató a Alcover. L’esmorzar solidari organitzat pel Club esportiu Alcover va recaptar 610€, les activitats esportives i lúdiques al pavelló municipal d’esports organitzades pel Club Bàsquet Alcover i l’AMPA Mare de Déu del Remei van recollir 320’54€, el dinar popular solidari organitzat pel Col·lectiu de Dones i l’Ajuntament d'Alcover 1.770€ i el bingo i xocolatada de la Llar de Jubilats van aconseguir 400€.

Tota la recaptació obtinguda, els 3916’54€, seran destinada a la Marató de TV3 2019 dedicada a les malalties minoritàries

 


 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button