18gener2021

Ajuntament Alcover

Alcover amplia els punts de recollida selectiva de roba usada i calçat apostant per la seva reutilització

Alcover comptarà amb tres punts més de recollida selectiva de roba usada i calçat, que estaran situats a l'.Av.Miquel Martí i Pol, Av. Tarragona i C.  Sant Jordi. Aquests darrers es sumen als quatre ja existents ubicats a la plaça Lluís Companys, C. Rodes i dos punts a la deixalleria municipal.

Aquesta acció ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcover i Humana – Fundación Pueblo para Pueblo que ha permès ampliar de quatre a set els punts amb contenidors verds especialment adaptats i dissenyats per fer la recollida.

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant, amb accions com aquesta, per afavorir la protecció del medi ambient i ajudar a l'obtenció de recursos que es destinen a la cooperació al desenvolupament; la sensibilització de la població en la reutilització de la recollida selectiva del tèxtil i la solidaritat i suport a aquells grups de la població més necessitats.

Humana és una organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button