24gener2021

Ajuntament Alcover

Espaldamaceta arriba a Alcover on presentarà Millor que mai, el seu setè treball discogràfic

El Convent de les Arts d'Alcover és la pròxima parada dels Espaldamaceta en la gira de presentació del seu setè disc. El concert tindrà lloc diumenge 1 de desembre a les 19h dins el marc del Festival Accents. José Juan González, ànima del grup, presenta Millor que mai acompanyat per Gerard Joan (bateria, sampler i veus) i O riol Maymó (baix, veus, sampler i sintetitzador), amb cançons més curtes i concises que fugen dels tempos baixos i el caràcter trist que ens tenia acostumats.

Al llarg de Millor que mai trobem noves sonoritats que no s’havien sentit en els anteriors treballs d’Espaldamaceta, motiu pel qual trobem, al darrere d’aquest disc, a Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham) com a productor. La barreja de caixes de ritmes, teclats i sintetitzadors analògics amb melodies pop que romanen a la memòria, fan de Millor que maiun viatge d’emocions i paisatges diversos.

La temàtica de les cançons canvia mentre avança aquest viatge. Així, obre el disc una enèrgica Igual,igual que parla de la manipulació, de l’amor i del desamor, del pas del temps i d’entendre que, de vegades, el problema podem ser nosaltres mateixos. Tota una barreja d’estats emocionals, que alternen també referències i estils musicals. D’aquesta manera trobem sonoritats mexicanes a Petons als dits, referències tropicals a Us estimeu i picades d’ullet més electròniques.

El preu del concert és d'11€ anticipada (8€ amb el carnet CA) i 12€ a taquilla (9€ amb el carnet CA). Les entrades es poden adquirir a la web www.conventarts.cat o bé a taquilla una hora abans de l'inici del concert.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button