24gener2021

Ajuntament Alcover

Alcover commemorarà el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones amb una concentració i arts visuals

Alcover ha organitzat, amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre), un seguit d'actes amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania de l'existència d’aquesta problemàtica i mostrar el seu rebuig.

Com a prèvia, el dia abans, diumenge 24 de novembre durant tot el matí, des de la cantonada del C/ de les Rodes fins a l'Av. Miquel Martí i Pol, l'Assemblea Feminista de La Bretxa farà la pintada d'un grafitti en aquesta zona d'equipaments del poble.

Dilluns 25 de novembre, dia central, es donarà inici als actes commemoratius amb la projecció del curtmetratge Basura als alumnes de 1r de Batxillerat a les 11:50h, i posteriorment es farà un col·loqui. Organitza: Assemblea Feminista i Institut Fonts del Glorieta. A la tarda es farà la lectura del Manifest a les 18:30h i tot seguit, s'ha programat un espectacle de dansa contemporània a càrrec dels alumnes de l'Escola d'Arts Escèniques Martí Guarch.

Durant tota la setmana, el balcó de l'Ajuntament lluirà el mural elaborat per l'Escola d'Adults d'Alcover i  la plaça comptarà amb un recull de documents gràfics referents a les dones assassinades.

El Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones és organitzat per l'Ajuntament d'Alcover i l'Assemblea Feminista La Bretxa amb la col·laboració del col·lectiu de Dones d'Alcover, l' Escola d'Adults d'Alcover, l'Institut Fonts del Glorieta i l'Escola d'arts escèniques Martí Guarch.


Noticies Relacionades:

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button