Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La reconeguda Orquestra de Cambra Terrassa 48 portarà música escandinava al Convent de les Arts

L'Orquestra de Cambra Terrassa 48 arriba, aquest diumenge 17 de novembre a les 12:30h, al Convent de les Arts d'Alcover amb el concert De terres víkings. Els Víkings, originaris de les terres Escandinaves, era un poble amb una cultura lligada sobretot als colors del seu paisatge, a la seva llibertat, a la tradició oral i als seus mites i llegendes; unamanera d’entendre la vida.

El concert que us proposem reflecteix en els seus sons musicals la riquesa i imaginació d’aquest indret del planeta. Música captivadora del danès Carl Nielsen, les textures noruegues i úniques d’Edward Grieg, la proximitat de llenguatge del suec John Fernström juntament amb la imaginació sonora per explicar històries fineses d’ Einojuhani Rautavaara i Jean Sibelius. I tot aquest ampli joc sonor acabat amb el meravellós recull de música tradicional escandinava realitzat recentment pel Danish Quartet.Un concert ple de sons de paisatges nòrdics, amb els seus colors i llegendes, acompanyats per música arrelada a la seva tradició.

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió a la música per a formació d'orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat.

En el marc de l'escola de l'espectador, un cop finalitzat el concert, es farà un distès vermut al claustre amb els membres de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb qui podrem intercanviar les nostres impressions de la música de Grieg, Nielsen, Fernström… i de les sensacions viscudes durant el concert.

El preu del concert, inclòs en el Festival Accents, és d'11€ anticipada (8€ amb el carnet CA) i 12€ a taquilla (9€ amb el carnet CA). Les entrades es poden adquirir a la web www.conventarts.cat o bé a taquilla una hora abans de l'inici del concert.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button