Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

L’excèntric duo Formiga & Cigale estrenen projecte acompanyades de la cobla La Principal de Tarragona al Convent Arts

Amb aquest nou projecte Formiga and Cigale deixen d’estar soles als escenaris i passen a compartir-lo ambla cobla La Principal de Tarragona. Un nou univers que continua oferint experiències úniques en les peces d'aquest duet a través de la sonoritat tant peculiar de la Cobla. El concert tindrà lloc aquest diumenge 10 de novembre a les 19h i s'emmarca en la temporada 2019 del Convent de les Arts d'Alcover.

El projecte de Formiga and Cigale és un viatge musical que es passeja per la cruïlla de diferents estils de música, instruments, sons i llengües d’arreu. Els qui coneixen aquest duet saben que en un dels seus espectacles poden passar de la tranquil·litat d’una senzilla havanera interpretada amb arpa i violí a una muntanya russa de melodies, cants i ritmes.

La cobla La Principal de Tarragona és una entitat dedicada a la difusió de la sardana, amb una trajectòria de més de 50 anys. Amb un extens repertori, és habitual a les ballades i aplecs de la província de Tarragona. La cobla compta amb grans professionals i especialistes en diversos estils musicals (des del cant gregorià fins al pop, passant pel clàssic i el tradicional).

En el marc de l'escola de l'espectador, dissabte 9 de novembre a les 22h, es durà a terme una breu introducció al treball d’adaptació de les peces de Formiga & Cigale a format cobla a càrrec d’Anna Migó on tindrem l’oportunitat d’escoltar l’inici de l’espectacle que estrenaran l’endemà al Convent de les Arts.

El preu del concert, inclòs en el Festival Accents, és d'11€ anticipada (8€ amb el carnet CA) i 12€ a taquilla (9€ amb el carnet CA). Les entrades es poden adquirir a la web www.conventarts.cat o bé a taquilla una hora abans de l'inici del concert.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button