Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Obertes les inscripcions a l'edició de tardor del Mercat d'Intercanvi i de Segona Mà M2M d'Alcover

Alcover acollirà el proper diumenge 17 de novembre, de 10h a 14h, l'edició de tardor del  mercat d'intercanvi i de segona mà M2M Alcover que es farà a la plaça del Portal. La inscripció és gratuïta i es pot fer fins el 14 de novembre a la web www.alcover.cat. Els participants han d'acceptar les bases per a poder prendre-hi part.

S’hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres. Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los i per aquest motiu es demana que tinguin unes condicions òptimes.

El Mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar; així com promoure el consum responsable.

Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los.

Bases de Participació 

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button