Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La vida sense la Sara Amat es projectarà al Convent de les Arts en el marc del cicle Gaudí de Cinema

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, diumenge 27 d’octubre a les 19h, la projecció del film La vida sense la Sara Amat, un drama sota la direcció de Laura Jou, una proposta del Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

Qui se’n recorda, avui, de la Sara Amat? Tenia tretze anys quan una nit d’estiu, jugant a amagar amb la colla, desapareix sense deixar cap rastre. El Pep, qui està completament enamorat d’ella, se la troba amagada a la seva habitació. La noia ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Tot i saber que el poble sencer l’està buscant, el Pep accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble. La vida sense la Sara Amat és la confessió d’uns fets inoblidables, uns dies de la vida d’un poble a l’estiu, d’un nen obedient i enamoradís que es veu obligat a viure una doble vida i d’una nena que ja no és una nena i que vol acomplir el desig ferotge i urgent de fugir.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ sies disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.

 

 

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button