Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Les arts visuals protagonitzen una nova sessió del cicle Parlem Contemporani? al Convent de les Arts

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest dissabte 26 d'octubre, una nova edició del cicle PARLEM CONTEMPORANI?, la programació estable d'Arts visuals. L'acte, totalment gratuït, s'iniciarà a les 11:30h amb la sessió número 12, la segona d'aquesta tercera edició.

Ens rebrà al claustre l'ANTICLAUSTRE, una instal·lació  de l'Arnau H.M. que busca, amb el mínim possible, transformar l’espai fins a la seva antítesi.  L'acció correrà a càrrec de la Maria Vera, que amb NO ME TOQUES VIENTOS, una peça multidisciplinar, basada en una història de fets real, ens proposa una història gris d’un amor molt rosa.

En Miquel Falgàs porta a les cel·les del Convent una instal·lació pictòrica, DEL 65 FINS AVUI, al voltant de la memòria i "el deteriorament  paisatgístic" ocasionat per  una explotació minera a cel obert al propi Alcover.

Finalment i abans del vermut, una mica més enrere, fins a 700 anys ens portarà LA RENÚNCIA, una mostra col·lectiva de la secció d'Art del CERAP de Riudoms, que indaga sobre un fet històric determinant i la seva conceptualització a través de múltiples tècniques i artistes.

Els espectadors podran veure la instal·lació arquitectònica de l'Escola d'Arquitectura de la URV, que porta el Convent de les Arts al Convent de les Arts. Acte seguit, serà el torn de l'exercici, en directe, de performance i videodansa queDansAra, l'espai municipal de dansa de Sarral, proposa sobre la seva guardonada peça, Quadrant.

Per altra banda, L'EADR, Escola d'Art i Disseny de Reus ens convida a "la contemplació d'una composició simbòlica d'elements naturals i altres manufacturats, que està oberta a totes les interpretacions individuals possibles"; i a més, hi torbarem una proposta final d'interpretació lliure i ceràmica del viatge a Ítaca d'en Kavafis, de l'autora Cristina Salvans.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button