Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Mag Lari, l'Orquestra Internacional Maravella i el concert de Doctor Prats i Itaca Band encapçalen la Festa Major

Un cop finalitzada la Fira de Bandolers, arriba la Festa Major d'Alcover que aglutina un intens programa d’actes que combina actes tradicionals i de cultura popular amb espectacles de teatre, música i circ d'alt nivell per a tots els públics.

Els dies centrals de la festa major són el 18, 19, 20 i 21, tot i que s’han programat algunes propostes d’entrefestes. És el cas, entre d'altres, de l'acte d'entrega del xumet a la senyoreta Remei. Aquesta novetat està prevista pel dijous 17 d'octubre a les 17h. O de La gent del llamp que tanca l'any dedicat al 150è aniversari de Cosme Vidal amb una tertúlia per parlar de la Colla de l'Aladern.

Divendres 18 d’octubre, a les 18:30h pels carrers de la vila, es durà a terme el correfoc infantil amb l'estrena dels Diablons d'Alcover a la Festa Major. A les 20h, es farà el pregó a càrrec de Joan Maria Llorens, últim apicultor d'Alcover i propietari de la Casa de la Mel. A continuació, es durà a terme la lectura de versots i el correfoc. Tancaran la nit La Loca Histeria i els Daltong Bang a les 24h al pavelló.

Dissabte 19 d'octubre arriba l'anada a ofici de la corporació municipal, la processó, i l'entrada i lluïment del seguici popular i les dues representacions del Ball de Dames i Vells. Per altra banda, la Cia. Le Tendre Amour ens presentarà Seasons Circus, una proposta de circ contemporani que converteix l'escenari en un bulliciós mercat del segle XVI on la vida està present en tota la seva rica varietat. Aquest espectacle estarà en residència al Convent de les Arts i en podrem veure el resultat, el dissabte 19 d’octubre a les 17h.

El Cercle d'Amics acollirà el concert (18:30h) i el ball de Festa Major (23:30h) amb l'Orquestra Internacional Maravella. Un dels actes més esperats és el concert de Festa Major amb Doctor Prats, Itaca Band i Dj Ernest Codina a les 24h al pavelló municipal. Les entrades tenen un cost de 10€ anticipada i 12€ a taquilla  (+info)

Diumenge 20 d'octubre,al migdia, tindrà lloc la diada castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus. Un dels plats forts arriba a la tarda-vespre, el Convent acollirà l'espectacle de màgia Una nit amb el Mag Lari amb la sorpresa, l'humor i la il·lusió que caracteritza aquest reconegut il·lusionista, en doble sessió, a les 18h i 21h.

Dilluns 21 d'octubre, és el torn de l'estrena del nou taller de circ de la Cia. Passabarret a la plaça Nova (de 10h a 14h), i de tres espectacles sota la denominació Arts en moviment amb les propostes  de dansa pels principals indrets d'Alcover: Galápago amb Ivan Benito, Pilar de dos amb Clàudia Gómez i Raquel Viñuales i Nomadis de Humanhood.

Un piromusical clourà la Festa Major 2019 d'Alcover a les 21h a la plaça Lluís Companys.

Consulta els programes i el Diari fent clic sobre cada imatge


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button