20juny2021

Ajuntament Alcover

Neix la Unió d'Escacs d'Alcover, un nou club que reuneix els amants aquesta pràctica esportiva

Des de fa uns anys, l'AMPA de l'Escola Mare de Déu del Remei oferia la possibilitats als alumnes de poder aprendre i practicar els escacs. Vist l'èxit de l'activitat, aquest 2019 es constituirà oficialment la Unió d'Escacs d'Alcover, un nou club esportiu que permetrà continuar perfeccionant aquesta pràctica més enllà de l'àmbit escolar i que impartirà classes tant per infants com per adults. 

Per fer un petit tastet, aquest dilluns 9 de setembre, la plaça Nova va acollir unes simultànies entre el professor d'escacs d'Alcover i nou infants que formen part del club; com també aquelles persones que volien comprovar si els atreia aquesta activitat.  Tots ells van poder mostrar les seves habilitats sobre el tauler de joc.

Els escacs són un joc de naturalesa recreativa i competitiva que s'utilitza com a eina transversal i educativa per incentivar el raonament, la presa de decisions, exercitar la memòria, la concentració i treballar la paciència, entre d'altres.

Aquest club ajudarà a fer créixer el teixit associatiu del poble i l'Ajuntament d'Alcover li dona suport, tal com ho fa amb la resta de clubs del municipi. Aquells interessats a formar part de la Unió d'Escacs d'Alcover, poden accedir al facebook de l'entitat i posar-se en contacte amb l'organització que els facilitarà tota la informació necessària.

 

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button