20juny2021

Ajuntament Alcover

Obertes les inscripcions a l'oferta formativa 2019-2020 de l'Escola d'Adults, que aquest any porta novetats

OFERTA FORMATIVA ESCOLA D’ADULTS D’ALCOVER

L’escola d’Adults d'Alcover, és una iniciativa promoguda per la Regidoria d’Educació de l'Ajuntament d'Alcover, pensada per permetre l’accés de la persona adulta a diferents nivells d’ensenyament, com aprendre a llegir i escriure, obtenir una formació bàsica o aprendre la cultura i la llengua catalana dins els diferents cursos i nivells que impartirà en aquesta edició.

Una Oferta Formativa molt variada on es podran trobar cursos d’Informàtica i Comunicacions (xarxes socials, tauleta, disseny de productes gràfics…), d’Alfabetització, deLlengua Oral, de Cultura General (geografia, historia…), o bé la preparació per obtenir el graduat ESO o per l’accés a la universitat per majors de 25 anys. També hi ha cursos de Català a diferents nivells, (A, B i C) que es realitzaran en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i tenen titulacions oficials. Pel que fa als idiomes, hi ha cursosd’anglès, francès, alemany i rus de nivell bàsic així com grups de conversa d’anglès i francès.

A més a més també s’impartiran sobre temàtiques de disseny i manualitats en els que hi trobarem fotografia, dibuix i pintura, memòria, teatre i en la modalitat de  monogràfics s’ofereixentallers de salut i natura, decoració, cuina i manualitats.

Com a novetat, aquest curs hi haurà un club de lectura fàcil, grup de conversa de català i anglès i tallers monogràfics de natura. També hi haurà el curs de defensa personal organitzat des de les Regidories d’Esports, Benestar Social i Ensenyament.

Amb tota aquesta oferta formativa, un any més, l’Escola d’Adults té la intenció de continuar la tasca del 10 cursos anteriors, facilitant i millorant la formació de les persones adultes i per això anima a tothom a participar-hi.

Tots els interessat en inscriure’s o simplement rebre més informació poden dirigir-se a Ca Cosme del 2 al 27 de setembre de 10 a 13 i de 17 a 19 de la tarda (menys dimecres), trucar-hi per telèfon al 977-76.05.95 o accedint al facebook de l’Escola d’Adults d’Alcover. L’inici dels cursos serà el proper 21 d’octubre.

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button