20juny2021

Ajuntament Alcover

Una original proposta permetrà als alcoverencs participar en un intercanvi social, cultural i humà acollint artistes

Acull Cultura

Vols viure de primera mà com és el procés de creació d’un espectacle?
Vols viure intensament amb els artistes el ritme d’assajos?
Acull artistes a casa!

El projecte de residència del Convent de les Arts ha anat agafant forma de mica en mica. A causa de la seva bona acceptació ha propiciat que aquest mes d’octubre, la companyia LE TENDRE AMOUR realitzi els preparatius de l’espectacle SEASONS CIRCUS, el qual compta amb 10 artistes sobre l’escenari dels quals 5 artistes de circ i 5 músics, un espectacle que ens transportarà fins a un bulliciós mercat del segle XVI on la vida està present en tota la seva rica varietat.

Per al desenvolupament de la seva residència ens han ofert la possibilitat de poder acollir-los en domicilis particulars d’alcoverencs a alguns artistes de circ i músics durant el procés de treball que tindrà lloc del 6 al 19 d’octubre. Aquest intercanvi social, cultural i humà provoca un enriquiment a dues bandes, tant per l’artista pel que fa a acostament al poble que acull com per les persones acollidores, aportant un coneixement extra del món de les arts escèniques i la música.

SEASONS estarà en residència al Convent de les Arts el mes d’octubre des del dia 6 fins al dia 19 i posteriorment viatjarà al continent americà per iniciar una gira a Mèxic. Els alcoverencs podrem gaudir-ne els dies dijous 17 al programa d’entre festes i el dissabte 19 a la programació estable del Convent de les Arts.

Com a agraïment pel gest d’acollir, cada llar disposarà de dos abonaments per gaudir de tots els espectacles de música, teatre, dansa i circ de tardor del Convent de les Arts.

Si estàs interessat en la proposta, posa’t en contacte amb el Convent de les Arts a través del correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button