20juny2021

Ajuntament Alcover

Alcover Funciona ha finalitzat els cursos d'aprofitament, conservació i millora de forest

Alcover Funciona ha ofert, durant el primer semestre d’aquest any 2019, dos certificats de professionalitat adreçats a l’aprofitament, la millora i la conservació dels espais forestals. Els alumnes del curs han dut a terme un total de 230 hores repartides entre classes teòriques i classes pràctiques adreçades a la neteja i manteniment de la llera del riu Glorieta, el camí de la Font Fresca i el camí dels Quints, que permet la conservació d’aquests entorns forestals.

Les activitats realitzades durant el mes de juliol i agost han estat el desbrossament de vegetació amb moto serra i desbrossadora per capacitar als alumnes amb coneixements de les espècies i vegetacions d’aquestes zones. A part d'aquestes pràctiques, també s'han realitzat diferents sortides al Paratge Natural de Poblet, a la Casa del Bosc a Santa Coloma de Farners per veure l’explotació del suro i al Museu de la Mel d'Alcover. 

L'Ajuntament d'Alcover és Centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que ens permet realitzar cursos subvencionats al 100% per les persones aturades, mitjançant els diferents programes formatius que s’ofereixen a través de la Regidoria d’Alcover Funciona en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient.

Alcover Funciona amb la realització d’aquests certificats ofereix noves oportunitats laborals i formatives per les persones aturades, per oferir una major qualificació professional en la seva inserció laboral a través d’aquests cursos ocupacionals subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button