Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Cris Juanico clourà el Festival Terra de Bandolers presentant el seu darrer treball ‘VIU’

Cris Juanico presentarà a Alcover els temes del nou treball discogràfic que porta per nom VIU. El concert que és gratuït i tindrà lloc divendres 16 d'agost a les 22h a la plaça Nova, servirà per cloure la segona edició del Festival Terra de Bandolers d'Alcover.

Juanico ens presentarà un conjunt de cançons vives en les que l’artista illenc hi reflecteix, mitjançant la figuració i la metàfora, estima, pors, dubtes, fe i l’alegria de viure. Peces musicals amb senzilles notes i textos inspirats des d’una Menorca crua i salvatge de la que ell se’n sent un privilegiat element més. 

Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la fermesa i la delicadesa, el cantautor vesteix, al treball discogràfic,les seves cançons de folk-rocken incorporar la sensibilitat i la petitesa del violí o del guitarró a una banda clàssica de pop-rock, resultant un so consistent, a més d'un confortable coixí per a les melodies d’aires mediterranis de les seves composicions.

VIU pot ser verb, substantiu o adjectiu, i aixòli dona molts significats. Pertany a diferents temps verbals del verb viure. Pot ser l’extrem o punta de quelcom. O la part més sensible d’una ferida. O un adjectiu amb significat que pot canviar segons el context. Un concepte, el de VIU, d’ample significat que l’artista ha decidit incloure en les 10 cançons inèdites del disc: una paraula i molts significats, VIU en diverses formes i accepcions. 

A Juanico a la veu i guitarra, l'acompanyaran Joan Solà-Morales, al contrabaix i Blanca Coll al violí.

Per altra banda, durant el mes que dura el cicle, es pot en els següents establiments d'Alcover com el restaurant Ermita del Remei, restaurant K-l'Ermità, Casa Fornet i Cafeteria Bonillo.

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button