Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Músiques del món de Guillem Anguera & Xavier Pié arriba a Mas de Forès en el Festival Terra de Bandolers

En el marc del Festival Terra de Bandolers d'Alcover, aquest proper divendres 9 de juliol a les 22:30h, el Mas de Forès serà l'escenari del concert km.0 Músiques del món amb Guillem Anguera,a l’acordió diatònic i a la veu, iXavier Pié , al saxo soprano. Dos músics del Camp de Tarragona amb una llarga trajectòria professional que comparteixen escenari per mostrar el talent interpretatiu que els ha portat a ser uns referents en el seu àmbit musical: la música tradicional/popular i world music en el cas del primer, i el jazz i new age en el cas del segon. 

Aquests dos músics ens ofereixen un concert íntim i familiar, on l’acordió diatònic i el saxo soprano es trobenper viatjar a diverses músiques del món, de l’est a l’oest, de nord a sud. Melodies plenes d’expressivitat i delicades harmonies es fusionen amb cançons més rítmiques i amb energia, per portar-nos a escoltar cançons pròpies i melodies d’arreu amb un toc de tradició i modernitat a la vegada. 

A més, el Festival Terra de Bandolers ens convida a fer un tomb pel patrimoni natural d’Alcover i ens dóna la possibilitat de pujar en excursió als concerts que tenen lloc a la Vall del riu Glorieta. La sortida a peu serà a les 21h des de l'església Vella i, en arribar a Mas de Forès, els caminants podran sopar a l’espai habilitat per l’organització, qui oferirà beguda i fruita refrescants. Caldrà que els excursionistes duguin llanternes, ja que la tornada a la vila serà enmig de la nit. També hi ha la possibilitat d'assistir a l'espectacle en cotxe.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button