Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La música d'arrel amb Raquel Lúa i Amaia Miranda sonarà a l'ermita del Remei en el marc del Festival Terra de Bandolers

La música d'arrel ens acompanyarà, diumenge 4 d'agost a les 22h, amb Ruegos y demás de lamà de Raquel Lúa & Amaia Miranda, amalgames de sons delicats i potents alhora. Raquel Lúa, veu melismàtica que traspassa la pell amb lletres carregades de poesia acompanyades dels arranjaments i de les mans virtuoses i sensibles de l’Amaia Miranda. Presenten cançons originals i versions que s’emmarquen dins de la música d’arrel. Des de la nana tradicional fins a la bossa o el flamenc. En el programa destaquen obres de Raquel Lúa, Rafael de León, ManuelQuiroga i SalvadorValverde i JorgeDrexler.

El concert inclòs en la segona edició del Festival Terra de Bandolers d'Alcover és gratuït i és coorganitzat amb les Joventuts Musicals del Baix Camp. A més la proposta inclou la possibilitat de pujar en excursió fins a l'ermita del Remei i descobrir l'entorn natural de la Vall del riu Glorieta. La sortida serà a les 20:30h a l'església Vella i es podrà sopar a les taules que disposarà l’organització, a més de gaudir d’un petit refrigeri.

Per altra banda, durant el mes que durarà el cicle, es podrà  degustar diversos menús de l’època del bandolerisme a Alcover als següents establiments: restaurant Ermita del Remei, restaurant K-l'Ermità, Casa Fornet i Cafeteria Bonillo.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button