Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Treballs de condicionament acústic del pavelló de les escoles i del menjador escolar

L'Ajuntament d'Alcover ha finalitzat els treballs de condicionament acústic de dos dels espais més utilitzats de l'escola Mare Déu del Remei com és el cas del Pavelló de les escoles i el menjador escolar. 

Prèviament, i per conèixer in situ la problemàtica de cada equipament, es va elaborar un document que plantejava quines eren les necessitats tècniques a tenir en compte per tal de revertir la problemàtica acústica. Els treballs han consistit en la col·locació d'un miler de panells fonoabsorbents, entre els dos equipaments, que eviten la reverberació, absorbeixen el soroll i doten els espais d'una important millora acústica.

Pel que fa al pavelló de les escoles, un espai cobert multifuncional, s'ha fet el revestiment dels quatre alçats, laterals i frontals, que permetrà que  pugui acollir altres activitats, més enllà de les esportives, com per exemple espectacles i concerts, que fins ara no eren aconsellables per l'acústica de l'espai. Per tant, Alcover incorpora un nou equipament d'ús general per a les entitats i els actes festius del poble.

Per altra banda, l'actuació realitzada al menjador de l'Escola Mare de Déu del Remei permetrà convertir-lo en un espai acollidor i menys sorollós pels infants, educadors i treballadors del servei que en fas ús en època escolar.

L’actuació feta al pavelló ha estat finançada pel Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament d'Alcover.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button