12agost2020

Ajuntament Alcover

La creació d'un nou pati a l’escola d’Alcover: proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2019

Amb un total de 94   vots dels 233  totals, els alcoverencshan decidit que la proposta guanyadora dels pressupostos participatius d’Alcover 2019 és la creació d’un nou pati a l’Escola Mare de Déu del Remei. Aquest estarà  equipat amb taules i bancs de fusta, escales de troncs, rocòdrom, sorral, zona de joc simbòlic, zona de psicomotricitat i material de joc, entre d’altres, seguint la pedagogia Montessori. La ubicació per l’execució del projecte serà  dins del recinte de l’escola Mare de Déu del Remei a l’espai entre l’edifici de primària i el Pavelló de les Escoles.

Aquesta és la proposta escollidaen la segona edició dels pressupostos participatiusde les 16 presentades. S’estima que el cost orientatiu de la realització serà de 18.000€, la totalitat de la partida destinada del pressupost de l’Ajuntament per tal d’executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic

L'Ajuntament d'Alcover continua apostant pels pressupostos participatius,  un  mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els ciutadans/es poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipal.

AddThis Social Bookmark Button