Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El 29 de juny se celebra la Diada de les Entitats, una jornada amb el teixit associatiu com a protagonista

A causa de les temperatures, s'ajorna la Bicicletada Popular i es canvia el recorregut de la cercavila

Dissabte 29 de juny és la data escollida per celebrar la Diada de les Entitats d'Alcover, una jornada lúdica i festiva amb les entitats i associacions com a protagonistes.

Els actes donaran inici a partir de les 9h del matí amb l'esmorzar de l'Associació de Caçadors a la urbanització Serradalt. Una hora després, a les 10h, la mateixa entitat farà un entrenament i a les 16h, es durà a terme el tir al plat a la urbanització. A les 9h, també, es durà el tret de sortida de la bicicletada popular organitzada pel Club Ciclista Alcover i el posterior esmorzar al Mas de Forès. (Inscripcions al PIJ i al final d'aquesta pàgina ). L'activitat sortirà des de davant de l'Hort de Sant Antoni. A la mateixa hora, el Club Esportiu Alcover ha organitzat un esmorzar popular al Camp d'Esports Kiko Casilla, i tot seguit, ha preparat un torneig de futbol 7 amb aspersors.  A les 10h, al carrer de les Rodes, l'Associació de Jubilats donarà inici al torneig de petanca. Una hora més tard, a les 11h i en el mateix indret, el Club de Bitlles d'Alcover farà la tirada de bitlles catalanes.

Ja al migdia, a les 14h, el Col·lectiu de Dones ha preparat un dinar de germanor amb paella al Cercle d'Amics. Al finalitzar el dinar, a les 16h aproximadament, es durà a terme el cafè concert a càrrec de l'Associació EMMA Cultura. 

A les 16h, el Casal Popular La Bretxa proposa el taller, obert a tothom, de construcció d’hotels per a insectes. Els principals elements del seguici popular, La Banda de Cornetes i Tambors Verge del Remei, els Xiquets d'Alcover, el Ball de Diables i Diablons Bruixots d'Alcover, la Colla Gegantera i els Xoriguers, faran una cercavila des del Pavelló Municipal fins a l'església Vella a les 17:30h.  A les 19h, el Club Patí Alcover celebrarà, al Pavelló Municipal, el seu 25è aniversari.

Al vespre-nit, a partir de les 21h, es donarà el tret de sortida a dos caps de setmana de degustacions en forma de tapa: l'Alcopica, amb la participació de restauradors del poble. Una proposta culinària organitzada des de la regidoria de Joventut. I per cloure la Diada de les Entitats 2019, el Ball de Diables Bruixots d'Alcover ha organitzat el concert amb la Prole Band, All Covers i Dj's a l'Hort de Sant Antoni.

Cancel·lada la Bicicletada Popular

Degut a les altes temperatures previstes per demà es cancel·la la Bicicletada Popular, que s`havia de fer com a acte de la Diada de les Entitats. El Club ciclista anunciarà una nova data per realitzar aquesta activitat.

Recorregut de la Cercavila

Inscripcions bicicletada Popular


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button