Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El grup Fem1 d'Alcover aconsegueix el passi a la final nacional de robòtica WRO 2019

El passat dissabte 15 de Juny es va celebrar la final provincial de la Word Robot Olympiad (WRO 2019) a l’Auditori de la Universitat de Lleida. El Grup Fem1 d’Alcover van ser els 2ns i 3ers classificats i gràcies a aquests resultats, aniran a la WRO Final Nacional que es celebrarà el proper mes de setembre a Platja d’Aro.

Uns 16 equips formaven la competició de la categoria Junior de dissabte, on hi participava el grup de robòtica d’Alcover, format per Júlia Puig, Martí Baró, Llàtzer Bonet i Pau Subirats, alumnes de l’escola i l'institut d’Alcover.

El repte consistia en dissenyar i construir un robot  que modernitzi el sistema d’il·luminació d’un edifici i ajudi a estalviar energia. El robot, amb un treball previ de disseny i proves, ha de muntar-se en 2 hores i mitja, el mateix dia de la prova, i ha de superar una sèrie de reptes de robòtica presentades temps abans de la competició

L’equip ha estat preparant-se durant mesos i, durant aquest període, cada component ha aportat les seves capacitats i han treballat en equip per resoldre els problemes plantejats.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button