Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El bateig dels Diablons i el sopar de motxilla a la plaça Nova, centren la revetlla de Sant Joan a Alcover

INSCRIPCIONS SOPAR FINALITZADES - PLACES EXHAURIDES

La plaça Nova d'Alcover serà, novament, l'escenari de gairebé la totalitat de les activitats centrades en la revetlla de Sant Joan, el proper diumenge 23 de juny. Els actes donaran el tret de sortida a les 20h, amb la concentració de les Colles de diables locals a l'església Vella que aniran en cercavila fins la plaça Nova.

Serà en aquest indret, on mitja hora després, a les 20:30h arribarà la Flama del Canigó, i com a novetat, es durà a terme el bateig dels Diablons d'Alcover, la colla infantil del Ball de Diables Bruixots d’Alcover. Tot seguit, es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama i la lectura sàtira, i un cop finalitzades, es farà l'encesa de la foguera.

Al vespre, a les 22h, s'ha organitzat el sopar de motxilla en què cadascú o cada colla ha de portar el seu menjar i l'organització facilitarà les taules i cadires, els estris, coberts, i el cava i la coca de Sant Joan. La inscripció és gratuïta i s'ha de fer fins el 18 de juny a través del formulari que trobareu a continuació (Les places són limitades)

La música també serà protagonista de la nit més curta de l'any amb l'actuació dels Dj Ramos i Dj Jordi, a partir de les 23:30h i fins ben entrada la matinada.

El Sant Joan alcoverenc està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Ball de Diables Bruixots d'Alcover.

Inscripcions al sopar

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button