24gener2021

Ajuntament Alcover

Beques per a estudis post-obligatoris no universitaris adreçades als estudiants d’Alcover

L’Ajuntament d’Alcover presenta  les bases de la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts per a estudis post-obligatoris no universitaris pel curs 2019-2020.

Aquestes beques són una línia d’ajuts econòmics pels ensenyaments de nivells post-obligatoris (Batxillerat, Graus de Formació Professional...) adreçats als estudiants alcoverencs i basats en tres paràmetres: l’historial acadèmic de l’alumne/a, la situació econòmica del nucli familiar i el desplaçament a altres localitats per a cursar els seus estudis en centres d’ensenyament públics, que no s’imparteixen a Alcover. L’import total dels ajuts és de 2.500€ pel nou curs, és a dir, són 10 beques de 250€ cadascuna.

Per a poder sol·licitar aquests ajuts, els alumnes han de complir una sèrie de requisits, entre ells, portar empadronats a la vila com a mínim 2 anys; haver nascut a partir de l’1 de gener de 2000, haver cursat estudis, com a mínim, de 4t d´ESO a l’Institut Fonts del Glorieta d’Alcover i que s’hagin aprovat totes les assignatures de l’últim curs realitzat.

Per al curs escolar 2019-2020, el termini de presentació de les sol·licituds serà del 24 de juny al 12 de juliol de 2019, ambdós inclosos a l’Ajuntament d’Alcover i/o l’Institut.

Per a més informació sobre la documentació obligatòria a presentar i els requisits econòmics i els criteris de valoració que s’han de complir podeu consultar les bases o consultar a l'institut

Bases

Sol·licitud

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button