Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Més de 500 persones participaran en el Concurs de Paelles d'Alcover del proper 1 de maig

La plaça Nova d'Alcover serà novament l'escenari del 4t Concurs de Paelles d’Alcover que comptarà amb 29 colles i un total de 530 comensals. La cita serà aquest dimecres 1 de maig a partir de les 11h del matí. Es tracta d'un acte festiu i popular adreçat als alcoverencs i alcoverenques perquè mesurin les seves aptituds culinàries entre fogons i que elaborin la millor paella de cada categoria, carn o peix.

Cada grup disposarà d’un espai per cuinar a partir de les 11:00 h i fins les 14:30 h, quan hauran d’entregar un plat finalitzat al jurat. Cada grup comptarà una taula per dinar i finalment el jurat lliurarà un premi a la millor paella de cada categoria  (carn o peix). La organització facilitarà la beguda (refresc, vi i aigua )l’aperitiu (vermut, patates i olives), plats, coberts, tovallons, taula per cuinar i aigua calenta per a cada grup. Els participants hauran de portar la bombona de butà el fogó, la paella, els estris de cuina i els ingredients necessaris per elaborar-la.

El Concurs de Paelles Vila d’Alcover està organitzat per la Comissió del Concurs de Paelles d’Alcover i l’Ajuntament de la vila.

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button