Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El film 'Viaje al cuarto de una madre' arriba al Convent de les Arts en el marc del Cicle Gaudí

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, diumenge 14 d'abril a les 19h, la projecció del film Viaje al cuarto de una madre. La pel·lícula, inclosa en el cicle Gaudí de cinema de producció catalana, es va estrenar l'octubre de 2018 sota la direcció i guió de Celia Rico Clavellino - Premi Gaudí al millor guió - i compta amb les brillants interpretacions de Lola Dueñas - Premi Gaudí a la millor protagonista femenina - i Anna Castillo - Premi Gaudí a la millor actriu secundària.

Aquest drama de ficció explica la història de la Leonor (Anna Castillo) i la seva mare Estrella (Lola Dueñas), que viuen juntes en un petit poble. Es protegeixen i cuiden l’una a l’altre com poden, fins i tot quan s’enfronten a una nova etapa de la vida en què el seu món comú trontolla. Aquest hivern les dues hauran d’emprendre un nou viatge per a deixar de ser mare i filla les vint-i-quatre hores del dia i descobrir qui poden arribar a ser per separat.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.

 

Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button