Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover ha instal·lat alimentadors autoritzats per controlar les colònies de gats a la via pública

En el marc de la segona fase de la campanya de control de les colònies de gats a la via pública, l'Ajuntament d'Alcover ha delimitat i col·locat cinc punts d'alimentació autoritzats que són gestionats per persones voluntàries acreditades. Aquests s'han instal·lat en diferents carrers i indrets del poble escollits estratègicament i no interfereixin en la convivència amb les persones.

Des de l'Ajuntament es recorda que està prohibit alimentar els animals a la via pública, tret d'aquelles persones autoritzades, i que l'incompliment de la normativa permetrà aplicar sancions de manera contundent.

L'Ajuntament d'Alcover va iniciar, a principis de 2018, la campanya de control de les colònies de gats a la via pública. La primera de les mesures que es va adoptar va ser l'esterilització de les femelles, que evita la superpoblació i les baralles derivades del zel, entre d'altres. Aquest 2019 s'està implantant aquesta segona fase de la campanya, amb l'acreditació de persones autoritzades i la instal·lació de punts d'alimentació per tal de mantenir les colònies controlades i reduir les queixes ciutadanes arrel de les molèsties que ocasiona la superpoblació de gats a la via pública.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button