Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Més de 700 persones van participar al Carnaval d'Alcover 2019

Aquest passat dissabte 2 de març es va celebrar el Carnaval d’Alcover que ha resultat tot un èxit i s'ha convertit en un dels més participatius de la comarca. A més, les disfresses estan molt ben confeccionades i cada comparsa hi dedica mesos a elaborar-les. Hi han participat 22 comparses, amb un total de més de 700 persones disfressades que van gaudir de la tradicional rua pels carrers de la vila.

Un cop finalitzada la Rua es van entregar el premis al pavelló municipal d’Alcover. En aquesta edició s’entregaren deu premis a la categoria “comparses amb carrossa” i cinc a la categoria “comparses sense carrossa”. Els guanyadors de la categoria amb carrossa van ser “Els Pirates Barbanegra”, en segon lloc, “Els Genis”, i en tercer, “Up La pel·lícula”. La quarta posició va ser per “La casa de Papel”, la cinquena per “Els Picapiedra”, la sisena  per “Mary Poppins”, la setena per la comparsa “Els senyors dels anells”, el vuitè lloc se'l van endur “Oktoberfest”, en novena posició “Quenn” i  finalment en desena posició van el Grup “Les Negretes”. El primer premi per la comparsa sense carrossa va ser per “Coco”, el segon per “Mic”, tercers “La Caperucita”, en quart lloc el grup “Heidi” i en 5a posició “Els Vikingos Guerreros”

A continuació, unes 300 persones es van aplegar per sopar al Pavelló Municipal. La música i el ball amb Show infantil seguit del concert del grup local de versions All Covers i els Dj Eloi Giralt i Dj Caxlivs van posar punt i final al dissabte de carnaval d'Alcover, un acte organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament. 

El actes van segui el dimarts 5 de març a les 15:00 h amb la rua escolar, que va comptar amb la participació de tots els cursos de l’escola Mare de Déu del Remei, i a partir de 2/4 de 6 de la tarda es va celebrar el Ball de Carnaval al Cercle d’Amics.

Tot seguit, el Ball de Diables Bruixots d’Alcover iniciaren el ritual previ a la crema del Carnestoltes.

Amb les cendres del Carnestoltes, es va donar per finalitzat el Carnaval a Alcover.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button