Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Tot a punt per al Carnaval 2019, amb més de 700 participants

La gresca i la disbauxa seran, un any més, els protagonistes del Carnaval d’Alcover que comptarà amb una espectacular rua. Més de 22 comparses, amb o sense carrossa, i més de 700 persones prendran part en el carnaval més participatiu de l’Alt Camp.

La cita és aquest dissabte 2 de març a partir de les 18h i s’iniciarà des del pàrquing de la Fira per recórrer els principals carrers i places de la vila. La multitud d’espectadors, que cada any s’hi donen cita, es concentraran al llarg del recorregut i especialment en els dos punts d’exhibició de les comparses: la plaça Lluís Companys i la plaça del Portal. 

Els grups participants es divideixen en dues categories, amb carrossa o sense,  i opten a aconseguir un dels 15 premis establerts, entre ells els 450€ per a l’elaboració de la carrossa de l’any vinent i el privilegi de portar el rei Carnestoltes en l’edició del 2020.

Un cop finalitzada l’espectacular rua, es durà a terme l’entrega de premis al Pavelló Municipal. Tot seguit hi haurà un sopar popular amb prop de 300 comensals, amb Show infantil,  el concert del grup local de versions All Covers i els Dj Eloi Giralt i Dj Caxlivs.

El Carnaval d’ Alcover finalitzarà el proper dimarts 5 de març, a partir de les 15h, amb la rua infantil dels alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei. A continuació, el ball al Cercle d'Amics i finalment la crema del Carnestoltes, amb el Ball de Diables Bruixots d'Alcover.

 

AddThis Social Bookmark Button