Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

L’antic Centre de dia d’Alcover es converteix en un espai multifuncional

L'antic centre de dia, ubicat al carrer de les Rodes número 7, serà un espai multifuncional perquè es puguin realitzar activitats lúdiques, culturals i socials. Aquest equipament serà gestionat per la Llar de Jubilats i estarà obert a totes les entitats del poble que en vulguin fer ús, amb la intenció de millorar les activitats que realitzen i a la vegada poder ampliar la seva oferta.

Aquest espai, per tant, serà la seu de tres entitats alcoverenques:

- La Llar de Jubilats d’Alcover, qui gestionarà el seu ús i que actualment té la seu en una sala annexa a aquest equipament. Aquest espai el podran utilitzar per realitzar diferents activitats com tallers i àpats, i guanyaran en comoditat, amplitud i accessibilitat.

- El Banc de Sang i Teixits d'Alcover que, actualment no disposava d’un lloc fix per a realitzar aquesta activitat, i a partir d’ara podrà fer més visible les seves campanyes de donació de sang.

-I serà la seu també del Club de Bitlles Alcover, que disposarà d’una saleta annexa perquè l’entitat pugui guardar el material necessari i els seus membres es puguin reunir. Amb aquesta ubicació es guanyarà en proximitat ja que l’equipament es troba situat molt a prop de les pistes de bitlles catalanes.

Per a condicionar aquest espai, s’hi han realitzat una sèrie de millores a l’interior de l'edifici com pintar i incorporar el mobiliari necessari per a l’ús d’aquesta sala polivalent, per deixar-la en les condicions òptimes.

Durant 16 anys, aquest edifici va acollir el centre de dia d’Alcover, uns servei d’atenció diürn, de convivència i relació, on s’atenen a aquelles persones grans que els cal un suport per les activitats de la vida diària. Actualment aquest servei s’ha traslladat al carrer Fonts del Glorieta, en un nou edifici amb diferents espais per tal de gaudir d’una atenció més personalitzada i oferir els serveis en la totalitat de condicions.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button