Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

L'espectacle de circ i acrobàcies de risc El meu nom és Hor arriba al ConventArts

Aquest diumenge 24 de febrer a les 19h, el Convent de les Arts acollirà un l'espectacle de circ EL MEU NOM ÉS HOR, inclòs en la temporada hivern-primavera 2019. A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabats, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres dirigit amb un luminòfon, dos artistes de circ expliquen una història basada en fets reals: un viatge a una cova desconeguda farcit d'humor àcid i d'imatges belles i sinistres que colpegen directament l’inconscient de l’espectador.

Immersos en la foscor, el silenci i en una inquietant sensació de deliri, la cova es converteix en un temple, un teatre, un garatge, una pantalla, un mirall dins el mirall. Un espai on els protagonistes desdibuixen les fronteres del que són per lliurar-se generosament al públic, en un simulacre més de la seva existència.

EL MEU NOM ÉS HOR és una coproducció del Mercat de les Flors on s'estrenà l'abril de 2018. En aquest escàs any de vida, ha estat present a teatres com el Kursaal de Manresa i el Teatre Auditori de Granollers a Catalunya i, a França, a l'Europeen de Cirque de la Universitat Toulouse Jean Jaures i al Teatre d'Ax les Thermes. A nivell de fires ha estat seleccionat a FiraTàrrega i al MADFeria de Madrid.

Escola de l'espectador

En el marc de l'escola de l'espectador el mateix Convent serà l'escenari del taller d'iniciació al circ a càrrec d'Adrià Montaña i Wanja Kahlert, artistes de la Companyia Psirc on es podran tastar tècniques d'acrobàcia. La proposta, recomanada a partir de 12 anys, serà dissabte 23 de febrer a les 17hal mateix Convent de les Arts, i cal portar roba còmoda.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle està inclòs en els abonaments Teatre i General.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button