Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El film Petra, amb l'art i la identitat com a protagonistes, es projectarà al Convent

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà la projecció de la pel·lícula Petra en el marc del Cicle Gaudí, el circuit de cinema català que té com a objectiu conquerir nous públics per a la producció catalana. El drama-suspens, estrenat l'octubre de 2018 i sota la direcció de Jaime Rosales, es podrà veure diumenge 17 de febrer a les 19h.

El film ens parla de la Petra, una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. Jaume és un cèlebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu al voltant. Lucas és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre’s de l’ombra del seu pare.

La història d’aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència. Malgrat els intents de Petra i Lucas per contenir la fúria, la rancúnia i l’odi de Jaume, el destí imposarà la seva lògica cruel.

Només al final, una revelació inesperada permetrà que Lucas i Petra trobin junts un camí cap a la redempció. Entre el repartiment hi trobem noms com Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes o Oriol Pla, aquest darrer es va endú el premi al millor actor secundari ens els últims Premis Gaudí.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.

 


 

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button