Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Obertes les inscripcions a la Rua i al sopar de Carnaval 2019

Alcover celebrarà el proper dissabte 2 de març, a partir de les 18h, la tradicional Rua de Carnaval que s’iniciarà des del pàrquing de la Fira i  que recorrerà els principals carrers i places de la vila.

Els participants que vulguin optar a premi s’han d’inscriure prèviament a través del formulari que trobareu al final de la pàgina o al Punt d’Informació Juvenil d’Alcover i tenen temps fins el 27 de febrer a les 19:30h. Els grups participants es divideixen en dues categories, amb carrossa o sense, i han de complir una sèrie de requisits amb l’objectiu de garantir la seguretat dels participants i dels espectadors, com també  la correcta visualització de l’espectacle.

Pel que fa als premis, es repartiran un total de 15 que sumen prop de 1700 euros, distribuïts en dues categories: comparses amb carrossa i comparses sense carrossa. Cal  destacar també que la comparsa amb carrossa guanyadora de la Rua 2018 tindrà el privilegi de portar el Rei Carnestoltes a l’edició del 2019 i s'endurà 450€ per a l’elaboració de la seva carrossa.

Un cop finalitzada la rua es durà a terme l’entrega de premis al Pavelló Municipal. Tot seguit hi haurà un sopar popular amb show infantil amb DJ i el concert del grup local de versions All Covers i els Dj Eloi Giralt i Dj Caxlivs. Els tiquets del sopar es poden adquirir fins el 27 de febrer (13€ adults/10€ infants (fins els 10 anys)).

El Carnestoltes a Alcover finalitzarà el proper dimarts 5 de març, a partir de les 15h, amb la rua infantil dels alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei. A continuació, el ball al Cercle d'Amics i finalment la crema del Carnestoltes amb el Ball de Diables Bruixots d'Alcover


Bases

 

 

 

 

 

Formulari d'inscripció a la Rua (dissabte 2 de març):


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button