Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Diumenge al Convent, Blink Flash Duncan, dansa-teatre per a infants on descobrir el món de les emocions

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari, diumenge 10 de febrer a les 11.30h, de l'espectacle de dansa Blink Flash Duncan de la Cia. Blink Flash. En la proposta descobrim el viatge iniciàtic de la Isa, viatge basat en la biografia emocional de la ballarina Isadora Duncan. La peça es una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.

Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pèl trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa és una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.Us direm un últim secret: aquests objectes guarden experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió.

La companyia Blink Flash neix l’any 2016 de la mà de Montse Roig, Marina Cardona  i Joan Casas, amb el propòsit d’apropar els llenguatges de la dansa i del teatre com a vehicles per expressar les emocions als infants.

Lesentrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 6€ en l’entrada general i de 4€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle està recomanat a partir de 2 anys i forma part dels abonaments Petits i Grans  i General.

Escola de l'espectador

Diumenge 10 de febrer a les 12.30h al Convent de les Arts es durà a terme un taller d'espai creatiu amb la ballarina Montse Roig on els nens i nenes compartiran la dansa i descobriran objectes amagats que disparen el moviment i el ritme. Capacitat per a 15 infants, preferiblement d’ 1 a 4 anys i que puguin caminar, acompanyats d’un adult que participa al taller. Inscripcions fins a omplir places a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  i el mateix dia de l’espectacle.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button