Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Es renova la totalitat de l'enllumenat de la zona del voltant del c. Hort de la barra

L'Ajuntament d'Alcover ha finalitzat, aquest mes de gener,  la substitució de la totalitat de l'enllumenat dels carrers Avinguda de Maria, Hort de la Barra, Fonts del Glorieta, Carretera de Reus i part del carrer de les Rodes.

En total s'han renovat  al voltant de 30 punts de llums per tal de reduir el consum energètic, la  contaminació lumínica i al mateix temps augmentar l'eficiència en la il·luminació de l'entorn.

Aquesta renovació s'ha duit a terme amb lluminàries led són de gran durabilitat, resistents, d'alta eficiència energètica  ja que consumeixen un 90% menys d'electricitat i permeten una reducció d'emissions de CO2, afavorint el medi ambient.

En aquest sentit, l'Ajuntament continua desenvolupant les accions que indica el PAES d'Alcover (Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible), redactat per la Diputació de Tarragona, amb l'objectiu que el municipi arribi a l'any  2020 amb un 20% menys de les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) respecte el 2005 tal i com estableix el Pacte d’Alcaldes per una energia sostenible local.

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button