Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La Tieta Clara presenta el seu primer disc Armilles i Tirants al Convent de les Arts

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari on tindrà lloc la presentació del primer disc d'estudi de la formació La Tieta Clara amb els músics David Ferré, Albert Ferré, Bàrbara Flores i Ernest Bertran. La data escollida és diumenge 3 de febrer a les 19h. Aquest concert serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la nova temporada hivern-primavera 2019.

Sota el títol Armilles i Tirants, ens presentenun repertori de versions de cançó catalana d'una forma personal i exquisida. Dotze cançons, dotze versions de cançons cantades en català que han marcat la vida de molts de nosaltres, i que els quatre músics volen reivindicar. Des dels arranjaments musicals fins a l'escenografia i l'estètica del grup, La Tieta Clara irromp amb un espectacle-concepte càlid i original. Una mica de nostàlgia, una mica d'amor, una mica de música, i moltes històries a la vora del foc.

Això és el que ens porta La Tieta Clara, amb cançons que potser hem sentit, que potser hem escoltat, o d'altres que ens seran descobertes, però totes amb un denominador comú, la nostra llengua, el català.‘Pa amb oli i sal’ de Blaumut, ‘País Petit’ de Lluís Llach o ‘Louisiana o els camps de cotó’ de Els Amics de les Arts, són alguns dels temes que ens acompanyaran a Alcover.

 

Escola de l'espectador

Dins les activitats complementàries a la programació estable, el divendres 1 de febrer a les 19.00h al Cercle d'Amics d'Alcover es durà a terme un berenar-tertúla i tastet musical amb els components de la Tieta Clara on es comentarà amb els músics què és el que trobarem a la presentació del disc i podrem escoltar alguns dels temes que inclou.
Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 12€ en l’entrada general i de 9€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L'espectacle forma part dels abonaments Teatre i General.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button