Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El Fotógrafo de Mauthausen, primera projecció del Cicle Gaudí 2019 del Convent de les Arts

Diumenge 27 de gener a les 19h, es projectarà al Convent de les Arts d'Alcover la pel·lícula El fotógrafo de Mauthausen, un trhiller històric sota la direcció de Mar Targarona i amb cares conegudes com Mario Casas, Alain Hernández, Macarena Gómez. Es tracta d'una pel·lícula de producció catalana i d'estrena molt recent, l'octubre de 2018.

Amb l’ajuda d’un grup de presoners espanyols que lideren l’organització clandestina del camp de concentració de Mauthausen, Francesc Boix, un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp, arrisca la seva vida en planejar l’evasió d’uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en l’infern del camp de concentració austríac. Milers de negatius que mostren des de dins tota la crueltat d’un sistema pervers. Les fotografies que Boix i els seus companys van aconseguir salvar van ser determinants per a condemnar a alts càrrecs nazis durant el judici de Nurenberg el 1946. Boix va ser l’únic espanyol que va assistir com a testimoni.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


 

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button