Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Àfrica s'instal·la al Museu d'Alcover amb l'activitat MuseuOcult de la mà del col·leccionista Jesús Arjona

MuseuOcult és una secció innovadora que s'ha creat des del Museu d'Alcover com a excusa per obrir les portes al públic des de la intimitat del museu. El Museu es planteja cada acte com quelcom diferent amb l’objectiu de descobrir i compartir amb el públic, projectes, records, i secrets que guardem tancats amb pany i clau al cor del museu, els magatzems.

El dia a dia d'aquest equipament va més enllà dels espais expositius que tots coneixem i que resten oberts a tothom, i per això, dins de la secció museuOcult, s'exploren sales de reserva, s'explica què es fa, cap on es vol anar i quins són els seus valors. La intenció és fer còmplices de les il·lusions i vivències a qui visita el museu.
En l’edició d’enguany, el convidat és el jove col·leccionista Jesús Arjona. La passió que sent per l’art africà, de ben petit, l'ha fet somiar a construir a l’habitació de casa seva el seu petit museuOcult, del qual aquest divendres en mostrarà una part. Des de fa dos mesos en Jesús Arjona comparteix amb els lectors del diari digital La Republica Checa algunes de les peces de la seva col·lecció, seleccionades amb cura per a explicar breus relats i reflexionar sobre el seu significat i passat.

L’acte inaugural tindrà tindrà lloc divendres 25 de gener a les 19h,  tot i que la mostra es podrà visitar fins el 31 de març a la sala noble de Ca Batistó.


 

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button