Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El Convent de les Arts d’Alcover presenta la temporada hivern-primavera 2019 amb el documental Estimat Amades

Aquest diumenge 20 de gener es presenta la nova programació de música i arts escèniques, hivern-primavera 2019, del Convent de les Arts d'Alcover. Ho farà amb la projecció del documental Estimat Amades, coincidint amb 60è aniversari de la mort del folklorista per excel·lència Joan Amades.

 A les 18h es farà l’obertura de portes i la visita a l’exposició Parlem Contemporani? - Sessió 09 i un petit refrigeri amb productes de proximitat. A més, la taquilla estarà oberta i es podran adquirir les entrades i abonaments dels espectacles de la temporada, evitant les comissions de la venda en línia.

Una hora més tard, a les 19h, es projectarà el documental Estimat Amades acompanyat d’una breu semblança biogràfica del folklorista a càrrec de Raül Contel. A continuació es farà la projecció d’unes imatges corresponents al dia 20  de gener, coincidint amb el dia de la presentació, segons el seu Costumari Català. L'acte s'amenitzarà amb un joc matemàtic, que és una de les rondalles-joc de la seva Rondallística, sobre la matança dels bandolers d’en Serrallonga.

L'accés és lliure per a tothom i per a més informació: www.conventarts.cat


 

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button